Pretaxi Taxi Services of Eindhoven

Boek je rit met pretaxi.nl en onze volledig erkende en verzekerde chauffeur komt je ophalen op de luchthaven van Eindhoven voor een comfortabele, veilige en veilige overdracht. We bieden een uitzonderlijk aanbod van privé-taxidiensten, waaronder transfers van de luchthaven van Eindhoven naar de gewenste bestemmingen in en rond Eindhoven, luchthaventransfers, rondleidingen en excursies, cruisehaventransfers en meer. Geniet van hoogwaardige en betrouwbare maar toch betaalbare transfers met onze professionele en vriendelijke chauffeurs!

PRETAXI: TAXI EINDHOVEN EN OMGEVING

Pretaxi Eindhoven is uw betrouwbare vervoerder voor al het taxivervoer in Eindhoven en omgeving. Of u nu een taxi naar het station wilt bestellen, op bezoek wilt bij uw familie in Oirschot, of met het vliegtuig naar uw vakantiebestemming vliegt vanaf luchthaven Schiphol. Wij verzorgen graag en goed uw taxivervoer zodat u altijd ontspannen en op tijd op uw bestemming arriveert. Ook voor een taxi van en naar het nabijgelegen Veldhoven kunt u natuurlijk bij ons terecht. Bestel dus uw Taxi Eindhoven bij Pretaxi.

EEN TAXI EINDHOVEN NAAR ALLE LUCHTHAVENS IN DE REGIO

Met Pretaxi regelt u eenvoudig uw taxi vanuit Eindhoven naar de airport. Of dat nu Zaventem in België is of de in Nederland zeer populaire luchthaven van Düsseldorf. Wij zetten u netjes voor de deur af zodat u zo snel mogelijk de vertrekhal in kunt om uw bagage in te checken en vervolgens in alle rust het vertrek van uw vlucht af te wachten. Ook voor een taxi vanuit Eindhoven naar luchthavens in de regio rekenen wij vaste prijzen. Voor iedere taxi naar een luchthaven vanuit Eindhoven berekenen wij een vaste prijs, waarbij u nog voordeliger uit bent per persoon als het gezelschap uit meer dan vier personen bestaat. Een Taxi Eindhoven van of naar Schiphol is dan ook zeer scherp geprijsd.

COMFORTABEL GROEPSVERVOER IN DE REGIO EINDHOVEN

Gaat u met een groep op stap, naar een feest, een avondje uit of misschien wel naar het vliegveld voor een gezellige vakantie? Dan kunt u kiezen voor groepsvervoer met Pretaxi in Eindhoven. Een taxi in Eindhoven reserveren kan voor groepsvervoer van 4 tot maximaal 8 personen. Door te kiezen voor groepsvervoer kunt u de kosten delen en zo aanzienlijk op uw vervoer per taxi vanuit Eindhoven besparen. Kies dus voor comfortabel groepsvervoer vanuit Eindhoven naar uw vertrekluchthaven zodat u uitgerust en ontspannen aankomt voor uw vakantievlucht.

Our Fleets

Services & Rates

Vanaf Omgeving Eindhoven tm 4 personen tm 6 personen tm 8 personen
Amsterdam Schiphol € 149 € 159 € 169
Schiphol € 149 € 159 € 169
Brussel Zaventem € 149 € 159 € 169
Düsseldorf € 149 € 159 € 169
Eindhoven Airport € 25 € 35 € 45
Weeze € 99 € 109 € 119
Rotterdam Airport € 139 € 149 € 159
Frankfurt a.M; € 299 € 309 € 319
RESERVEREN
Als u het tarief kent voor de service die u aanvraagt en een reservering wilt maken.
Click Here
EEN CITAAT AANVRAGEN
Als uw serviceaanvraag niet in de tabel Services en tarieven staat of als u niet zeker bent van de tarieven voor de service die u aanvraagt of die u vraagt.
Click Here

Tijdig, veilig & scherp geprijsd

Uw betrouwbare Taxi in Eindhoven

LEERLINGENVERVOER GOED GEREGELD

Volgt uw kind speciaal onderwijs? Dan heeft u in veel gevallen recht op een vergoeding voor taxivervoer voor uw kind van en naar school. Pretaxi kan dit leerlingenvervoer voor u verzorgen. Wij hebben hierin inmiddels ruime ervaring opgedaan. Wij maken met u goede afspraken over het vervoer zodat u hier dagelijks op kunt rekenen. Uw kind wordt voor de deur opgehaald en aan het einde van de schooldag weer netjes thuis afgeleverd. Als uw kind niet zelfstandig kan in- en uitstappen dan wordt hij of zij uiteraard even door onze chauffeur geholpen en netjes naar de deur gebracht. Ook voor de omliggende steden zoals Nuenen, Veldhoven en Geldrop. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over leerlingenvervoer in Eindhoven.

TAXI EINDHOVEN AIRPORT

Eindhoven Airport wordt steeds populairder voor zowel vakantievluchten als zakelijk vliegverkeer. Wilt u geen stress voor uw vliegreis, bestel dan een taxi vanuit Eindhoven of de regio naar dit comfortabele vliegveld. Voor een vaste prijs vanaf 25 euro heeft u een taxi Eindhoven tot voor de deur van de vertrekhal zodat u direct kunt gaan inchecken. Uiteraard verzorgen wij ook een taxi vanaf Eindoven Airport als u terugkomt van een welverdiende vakantie of een hopelijk geslaagde zakentrip. U kunt een taxi bestellen vanaf station Eindhoven naar Eindhoven Airport of vanuit het centrum Eindhoven naar het vliegveld. Ook een Taxi Nuenen, Veldhoven, Best, Helmond en Geldrop behoort tot de mogelijhede,

BESTEL DIRECT UW TAXI EINDHOVEN

Wilt u zeker zijn van comfortabel en prettig taxivervoer in en om Eindhoven? Bestel dan uw taxirit bij Pretaxi. U kunt ons direct bellen op telefoonnummer 040 – 240 50 60. Wij zetten uw rit dan meteen in de agenda zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat u op de afgesproken dag en tijd vervoer heeft. Wilt u met meer dan vier personen vervoerd worden? Geef dit dan bij de reservering aan, zodat wij passend vervoer voor u kunnen regelen.
U kunt bij ons betalen met uw pinpas of creditcard. In al onze taxi’s is een mobiel pinapparaat aanwezig waarmee u kunt pinnen. U hoeft dus nooit meer snel geld te halen, of uzelf af te vragen of u wel genoeg geld bij u heeft.